Opnieuw succes voor Heebink Opleidingen

21 augustus 2024

We zijn verheugd om te delen dat er opnieuw een chauffeur met succes is geslaagd bij Heebink Rijopleidingen! Deze keer heeft Erik Boomgaard zijn E-rijbewijs behaald, wat betekent dat hij nu vol vertrouwen de weg op kan met een aanhanger.

Dit is een belangrijke stap in zijn carrière als professional in de transportsector, en het resultaat van hard werken, doorzettingsvermogen en de toewijding om het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn ontzettend trots op deze geweldige prestatie en kijken ernaar uit om nog meer chauffeurs op te leiden die net zo succesvol zullen zijn.

Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal! We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe op de weg. 🚛💨

J. Heebink Opleidingen BV – dé opleider voor en van echte transportprofessionals.

Bij ons kies je voor:

  • Een uitgebreid en divers opleidingsaanbod: Voor elke transportbehoefte hebben wij de juiste opleiding.
  • Professionele en ervaren instructeurs: Onze deskundige teamleden hebben jarenlange ervaring in de sector en staan klaar om jou naar het hoogste niveau te brengen.
  • Moderne faciliteiten en materiaal: Train in een omgeving die je voorbereidt op de echte wereld, met de nieuwste voertuigen en technologieën.

Klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor Heebink Rijopleidingen en rij met vertrouwen de toekomst tegemoet!